Nieuws

Belangrijke Corona informatie TEAN

Maandag 11 mei

Hieronder kunt u alle belangrijke informatie, protocollen en regelgeving vinden die van toepassing zijn op TEAN de komende tijd. Om alles in goede banen te kunnen leiden op de club doen we een heel groot beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid. De RIVM richtlijnen en KNLTB protocollen zijn hierin leidend. Lees deze dan ook goed door voordat je richting TEAN gaat. Onderstaand overzicht wordt regelmatig aangevuld.

21 mei '20: Dubbelen weer toegestaan! 
16 mei '20: KNLTB: Nederland Tennisland. Iedereen doet (weer) mee!
14 mei '20: Nieuwsbrief 5, seizoen 2020
12 mei '20: Afschrijven op afstand; maar niet twee keer achter elkaar!
11 mei '20: Regelgeving - Protocol tennis bij TEAN
8 mei '20: Aanvullende KNLTB richtlijnen verantwoord tennissen – Fase 2
8 mei '20: Handleiding online baan afhangen
8 mei '20: Nieuwsbrief 4, seizoen 2020

Voor alle KNLTB informatie over het Coronavirus, ga je naar https://corona.knltb.nl.

Eerste clinic Alphense jeugd groot succes

Maandag 25 mei

De eerste gratis clinic van TEAN en I'M Tennis voor de Alphense jeugd was een groot succes! Afgelopen zaterdag kwamen er 50 kinderen tussen 6 en 12 jaar lekker tennissen bij TEAN. Een mooie manier om lekker te kunnen bewegen en tegelijkertijd kennis te maken met tennis.

Op zaterdag 30 mei van 12.00 tot 13.00 wordt er nog een gratis clinic gegeven. Ken jij nog kinderen die hier ook graag aan mee willen doen? Dat kan nog! Alle jeugd tussen 6 en 12 jaar is welkom! In verband met de RIVM-maatregelen moeten we het wel goed organiseren en kan je niet zomaar naar de tennisclub toekomen. Stuur daarom een mail met je naam, leeftijd en telefoonnummer naar alphentennist@tean.nl en wij nemen contact met je op. Een tennisracket kan je lenen. Zelf zorg je voor sportschoenen (zonder noppen).

Toon al het nieuws

Agenda

04
jun

Clinic door I'm Tennis

19:00 – 19:45
04
jun

Rackettrekken

20:00 – 22:00
11
jun

Clinic door I'm Tennis

19:00 – 19:45
11
jun

Rackettrekken

20:00 – 22:00
15
jun

Clubkampioenschappen Jeugd

16:00 – 20:00
Toon volledige agenda

Nu.nl Tennis

Bertens doet in juli mee aan demonstratietoernooi in Berlijn
Kiki Bertens zal half juli meedoen aan een demonstratietoernooi in Berlijn. Ze neemt het in de Duitse hoofdstad op tegen onder anderen Elina Svitolina, Julia Görges en Andrea Petkovic.
Ook noodfonds voor rolstoeltennissers vanwege coronacrisis
De vier Grand Slam-toernooien en de internationale tennisbond ITF stellen een beurs beschikbaar voor rolstoeltennissers die financieel zijn getroffen door de coronacrisis.
Federer troeft Ronaldo en Messi af als 's werelds bestbetaalde sporter
Roger Federer mag zich voor het eerst de bestbetaalde sporter ter wereld noemen. De legendarische tennisser laat Cristiano Ronaldo en Lionel Messi achter zich op een lijst die is gepubliceerd door het Amerikaanse zakentijdschrift <em>Forbes</em>.
Kvitová wint 'coronaproof' toernooi, Murray maakt volgende maand rentree
Petra Kvitová mag zich nu ook de winnaar noemen van een 'coronaproof' tennistoernooi. De Tsjechische wereldtopper was donderdag voor lege tribunes de beste op een evenement in Praag.
Nederlandse tennissers in geldproblemen: 'Coronacrisis bedreigt carrières'
Door de coronacrisis ligt het tennisseizoen al sinds maart stil en dat heeft zijn weerslag op de financiële situatie van een aantal Nederlandse proftennissers. Onder anderen Quirine Lemoine overweegt door een gebrek aan inkomen een punt achter haar loopbaan te zetten en dat geldt voor meer (lager geklasseerde) spelers.
Grand Slam-winnares Osaka bestbetaalde vrouwelijke sporter ter wereld
Naomi Osaka mag zich volgens het Amerikaanse zakentijdschrift <em>Forbes</em> de bestbetaalde vrouwelijke sporter ter wereld noemen. De tweevoudig Grand Slam-winnares lost Serena Williams af als nummer één van de lijst.
Georgische tennisser Basilashvili opgepakt na vermeend slaan van ex-vrouw
De Georgische tennisser Nikoloz Basilashvili is deze week in zijn woonplaats Tbilisi gearresteerd op verdenking van het plegen van huiselijk geweld. Zijn ex-vrouw Neka Dorokashvili claimt dat de nummer 27 van de wereldranglijst haar heeft geslagen.
Clijsters wil comeback voortzetten: 'Ik heb het zeker nog niet opgegeven'
De comeback van Kim Clijsters is door de coronacrisis vooralsnog beperkt gebleven tot twee wedstrijden, maar ze weigert de handdoek nu al in de ring te gooien. De 36-jarige Belgische blijft erin geloven dat ze kan terugkeren in de tennistop.
Meer van Nu.nl Tennis

Toernooi.NL (ATC Tean)

Buienradar