Nieuws

Bardienst of Keukendienst?

Zaterdag 25 juli

Dit jaar zijn wij formeel begonnen met de bardienst waar iedereen zich voor inschrijft. Na een kleine maand draaien blijkt dat er wellicht onderscheid gemaakt zou kunnen worden tussen Bardienst 'aan de voorkant' en Keukendienst 'achter de schermen'. Als straks vanaf september de najaarscompetitie begint zal er zeker behoefte zijn aan meer handjes in de keuken. Vanuit de BarCie zijn Sjaak Schijff en Marc Tichelaar de "Food Managers" of in gewoon Nederlands: "Kok". Maar zij kunnen geen 7 weken lang alles regelen dus vandaar deze oproep.

Lijkt het je leuk om hier bij te helpen; meld je dan aan bij Marco van Rijn, 0627417560. Doe dit ook als je nu voor 'gewone bardienst' staat ingeschreven maar dit leuker vindt. Dan gaat dat gewoon gewisseld worden!

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

06
aug

Rackettrekken

20:00 – 22:00
13
aug

Rackettrekken

20:00 – 22:00
20
aug

Rackettrekken

20:00 – 22:00
21
aug

Tean Open Mix toernooi

17:00 – 23:00
22
aug

Tean Open Mix toernooi

09:00 – 23:00
Toon volledige agenda

Nu.nl Tennis

Afmeldingen devalueren US Open: 'Vraag of het wel Grand Slam-waardig is'
Mede door de afmeldingen van titelverdediger Rafael Nadal en wereldranglijstaanvoerster Ashleigh Barty lijkt de US Open dit jaar een gedevalueerd Grand Slam-toernooi te worden. Toch zijn veel tennissers straks wél van plan om naar New York te reizen. "Deze toestand legt bloot hoe gecompliceerd de tennistour is."
Titelverdediger Nadal laat US Open schieten vanwege coronapandemie
Rafael Nadal komt volgende maand niet in actie op de US Open. De titelverdediger en nummer twee van de wereld vindt het vanwege de coronapandemie onverstandig om af te reizen naar New York.
Bertens beslist uiterlijk maandag over deelname aan US Open
Kiki Bertens maakt uiterlijk maandag bekend of ze deelneemt aan de US Open. De nummer zeven van de wereld twijfelt vanwege de coronacrisis nog of ze afreist naar New York, zo laat haar coach Elise Tamaëla dinsdag weten aan NU.nl.
Bertens kan titel niet verdedigen op afgelast toernooi van Madrid
Kiki Bertens krijgt volgende maand geen kans om haar titel te verdedigen bij het WTA-toernooi van Madrid. Het toernooi is op last van de Spaanse autoriteiten afgelast vanwege het coronavirus.
Arantxa Rus kan niet verrassen in eerste WTA-partij sinds coronacrisis
Arantxa Rus heeft maandag een vrij kansloze nederlaag geleden in de eerste ronde van het graveltoernooi in Palermo. De 29-jarige Nederlandse Rus stond in de allereerste partij van een WTA-hoofdtoernooi sinds de coronacrisis.
Kyrgios slaat US Open over en hoopt op navolging: 'Denk eens aan anderen'
In navolging van onder anderen Ashleigh Barty heeft ook Nick Kyrgios besloten niet mee te doen aan de US Open. De flamboyante Australiër vindt het vanwege de coronacrisis onverantwoord om af te reizen naar de Verenigde Staten.
Tennisster positief getest op coronavirus vlak voor herstart WTA Tour
Bij het WTA-toernooi van Palermo is zaterdag een tennisster positief getest op het coronavirus. De speelster, van wie de naam niet bekend is gemaakt, heeft zich teruggetrokken voor het graveltoernooi op Sicilië.
Murray wil zware straffen als spelers coronaregels overtreden op US Open
Andy Murray heeft de organisatie van de US Open opgeroepen om zware straffen uit te delen als spelers de coronaregels overtreden. De Schot verwacht dat er sowieso iets mis zal gaan in New York en verwacht dan kordaat optreden van de beleidsbepalers.
Meer van Nu.nl Tennis

Buienradar