U bent hier: Home

Home

***
Donderdag 25 april is de laatste avond dat Claudia tijdens het rackettrekken aanwezig is met de pasjes voor dit seizoen. Dus heb je je pasje nog niet opgehaald? Dan is a.s. donderdag je laatste kans!
***

 

Klasse indeling teams voorjaarscompetitie 2019 

Klik hier voor de indeling. 

 

TEAN presenteert in samenwerking met Golfclub Zeegersloot, tafeltennisvereniging ATTC en 'Alphen Beweegt':

Natuurlijk weet u als 50 plusser dat het fijn en belangrijk is om actief te blijven. Soms is de drempel echter te hoog om te beginnen met sporten. Als steuntje in de rug start begin April "Tijd voor Vitaliteit". Tijdens dit programma biedenverschillende sportverenigingen uit Alphen aan den Rijn 50-plussers de kans om op een rustige manier en in groepsverband kennis te maken met drie verschillende sporten. 

In de maanden april, mei en juni bieden wij u een serie van 10 lessen van een uur aan. Een racket hoeft u niet te kopen, dat wordt u ter beschikking gesteld evenals trainingsballen. Een gecertificeerde trainer leert U in een klein groepje van maximaal 6 mensen de basisbeginselen. Ook hoort hier een ‘valpreventie’ cursus bij; niet dat tennis zo gevaarlijk is maar blessures voorkomen is beter dan genezen! Daarnaast kunt u die middag een uur gebruik maken van een baan om vrij te spelen. Een TEAN vrijwilliger speelt dan mee en zo leert u eenvoudig ook alle spelregels. Het programma van zo’n dag kan dan zijn:

 13:00 – 13:05 een korte warming up om de spieren los te krijgen

13:05 - 13:45 De forehand, backhand met oefeningen

13:45 – 13:50 De volley

13:50 – 14:00 De Service

14:00 – 14:30 Even uitblazen en wellicht een (sport) drankje

14:30 – 15:30 Met de mede cursisten het geleerde in de praktijk brengen.

Deze serie eindigt in juni. Vervolgens stroomt u binnen in het Zomer Challenge programma van 2019. Binnen dit programma wordt u tijdelijk lid van TEAN met een eigen spelerspas waarmee u onbeperkt banen kunt reserveren (“afhangen” in TEAN taal) plus krijgt u nog een aantal gratis clinics van de trainers.

Uw bijdrage aan deze aanbieding is slechts € 50.00 voor het gehele programma! Als afsluiting, als u zich de nieuwe Roger Federer of Kiki Bertens voelt, kunt u gratis meedoen aan het afsluitende toernooi.

Schrijf nu in; zie: www.alphenbeweegt.nl/tvv


Ogenblik a.u.b. ...