U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

Alles: Zomerstop bij voetbal of hockey? Doe mee aan de Zomer Challenge!
   (21-05-2018)

Speel je een teamsport en hebben jullie een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Of ben je al lid bij TEAN en wil je iemand kennis met TEAN laten maken? Dan dagen we jou en je vrienden uit met de Zomer Challenge!

 

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap waarbij je drie maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt, je krijgt 3 tennislessen/clinics en je doet mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi. Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten.

 

  • Je ontvangt een lidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt. Met de officiële KNLTB pas reserveer je gemakkelijk banen op TEAN.
  • Je krijgt 3 tennislessen/clinics onder begeleiding van een gecertificeerde trainer.
  • Je neemt deel aan het Zomer Challenge eindtoernooi.
  • Kosten: € 35,-

 

Wij dagen je uit om binnen drie maanden klaar te zijn voor het Zomer Challenge eindtoernooi. Doe je mee?

 

Voor meer informatie of aanmelden, neem contact op met

Ledenadministratie:     Claudia van der Zwaan

                                  

                                   0628 43 20 84

 

 

NB: Deze aanbieding is geldig vanaf publicatie tot 15 juni 2018. Bij inschrijving daarna kan men wel speelrecht verkrijgen en aan het eindtoernooi meedoen, lessen zijn afhankelijk van beschikbaarheid in dat geval.

(Terug naar boven)


Alles: Nieuw afhangbord moet zich nog bewijzen
   (16-05-2018)

Afgelopen winter heeft de KNLTB de samenwerking met het bestaande afhangbord opgezegd en is met een eigen alternatief gekomen. Met de hardware is niets mis maar ja, het is de software die het moet doen.

Helaas constateren wij met regelmaat dat er iets niet goed werkt. Reserveringen in het systeem blijken verdwenen of opeens op andere banen te staan dan de bedoeling was. Wij (het bestuur) weten dat de leverancier er aan werkt maar zijn helaas afhankelijk van zijn handelen.

Het vroegere fenomeen 'Baan Commissaris' die toekeek op het vlotjes verlopen van een en ander bestaan helaas niet meer. Het enige wat wij op dit moment kunnen adviseren is dat het handmatige bord op zo'n dag/avond wordt gebruikt in plaats van het elektronische..

 

(Terug naar boven)


Alles: Openingstoernooi/Tennis4life zondag 25 maart
   (24-03-2018)

Samen tennissen tegen kanker met Tennis4life

 

Bij TEAN wordt op 25 maart Tennis4life georganiseerd, dit is tevens ons OPENINGSTOERNOOI met een twist. Hiermee gaan wij tennissen om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

Inschrijven en bijdrage KWF

Inschrijven via ec@tean.nl

Bijdrage KWF € 15,00 p.p. voor senioren

Bijdrage KWF € 7,50 p.p. voor junioren

Inclusief presentje voor junioren en senioren.

De totale bijdrage komt ten goede van het KWF

In actie tegen kanker

Met Tennis4life wordt de onmacht omgezet in kracht: minder kanker door preventie op het gebied van roken en zonverbranding, meer genezing door het financieren van kankeronderzoek en een betere kwaliteit van leven voor mensen die kanker hebben, of hebben gehad. Alle supporters en deelnemers van dit toernooi maken het onderzoek naar kanker mogelijk, zodat onderzoekers nieuwe doorbraken kunnen forceren.

Programma

Start 12:00 uur Clinic door tennischool I’M TENNIS.

Gevolgd door

Tennis4life/openingstoernooi

 

 

 

 

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...