U bent hier: Home › Vereniging › Routebeschrijving

Routebeschrijving

Met de trein

Vanaf het treinstation is het ongeveer 5 minuten lopen naar TEAN. Loop naar de grote weg voor het station (Prins Bernhardlaan). Ga linksaf. Blijf deze weg volgen tot aan de eerste rotonde met een hoog rondvormig gebouw. TEAN ligt direct achter dit gebouw.

Met de auto

Vanuit de richting Amsterdam
Neem vanaf de A4 de afslag N207 richting Alphen aan den Rijn/Leimuiden. Volg de N207 tot aan Alphen aan den Rijn. Ga rechtsaf de Eisenhouwerlaan op richting centrum (pas op voor de flitskasten!). De Eisenhouwerlaan gaat over in de Prins Bernhardlaan. Ga bij de rotonde rechtsaf. Ga na ± 150m rechtsaf het parkeerterrein op (net voorbij het appartementencomplex).

Vanuit de richting Leiden/Den Haag
Neem op de A4 vanuit Den Haag de afslag N11 richting Alphen aan den Rijn. Neem afrit 3 (richting centrum) de Goudse Schouw op. Neem 2x de rotonde rechtdoor en ga bij de verkeerslichten rechtsaf de Conradstraat in (bij het Zeemanpand), langs het treinstation. Ga bij de eerste rotonde rechtdoor en bij de tweede rotonde linksaf. Ga na ± 150m rechtsaf het parkeerterrein op (net voorbij het appartementencomplex).

Vanuit de richting Gouda/Rotterdam/Utrecht
Neem op de A12 de afslag N11 richting Alphen aan den Rijn. Neem afrit 3 (richting centrum) de Goudse Schouw op. Neem 2x de rotonde rechtdoor en ga bij de verkeerslichten rechtsaf de Conradstraat in (bij het Zeemanpand), langs het treinstation. Ga bij de eerste rotonde rechtdoor en bij de tweede rotonde linksaf. Ga na ± 150m rechtsaf het parkeerterrein op (net voorbij het appartementencomplex).

Klik hier voor een routebeschrijving (via Google maps)

Parkeren bij TEAN

De ingang van het parkeerterrein bevindt zich aan de ‘Laan der Continenten’. Er zijn 40 parkeerplaatsen beschikbaar voor leden en bezoekers. Parkeren bij TEAN is gratis; je kan je parkeerkaartje afstempelen bij de bar van het clubhuis.


Ogenblik a.u.b. ...