U bent hier: Home › Competitie › Districtscompetitie

Districtscompetitie

Districtscompetitie wordt bij TEAN op alle dagen gespeeld behalve op donderdag. Zowel competitief (maandagochtend, vrijdagavond en zaterdag) en recreatief op maandag-, dinsdag- en woensdagavond en dinsdagochtend. Op de maandagochtend, vrijdagavond en zaterdag worden er enkelspel, dubbels en mixpartijen gespeeld. Het gaat hier om twee gewonnen sets met toepassing van de tiebreak bij 6-6 in iedere set. Bij de recreatiecompetitie worden er dubbels gespeeld van een uur. Gezelligheid staat voorop!

Speeldata en uitslagen

KLIK HIER voor een overzicht van de KNLTB voorjaarscompetitie-speeldata en inhaaldata 2017.

KLIK HIER voor de Teamkalender op de KNLTB-site om te zien wanneer de verschillende competitieteams thuis spelen en tegen wie ze moeten spelen (zoek op 'A.T.C. Tean' voor een overzicht van al onze teams).

KLIK HIER om te zien hoe je er als team voor staat en hoe andere TEAN-teams het doen in de competitie (zoek op 'A.T.C. Tean' voor een overzicht van al onze teams).

Uitslagen wedstrijden invoeren

Alle teamcaptains zijn door de ledenadministratie aangemeld als uitslagengedelegeerde. Wil je ook andere teamleden bevoegdheid geven, dan kan je dat aan mij doorgeven. Als teamcaptain wordt er van je verwacht dat je bij thuiswedstrijden de uitslagen direct (binnen 24 uur) na het spelen van de wedstrijd invoert op de KNLTB-site.

 

KLIK HIER om de uitslagen in te voeren op de KNLTB-site.

 

Als je per ongeluk de uitslag verkeerd hebt ingevoerd, meld dit dan direct aan de VCL. De VCL kan de uitslag binnen een termijn van 7 dagen alsnog corrigeren. Jeugd (vrijdagmiddag) en de landelijke competitie, inclusief groen: Annemieke Kalf: .

 

Teamindeling districtscompetitie (regio Noordwest)
  • Teams vrijdagavond
 KLIK HIER voor het overzicht van de teams
  • Teams zaterdag (17+ en 35+)
 KLIK HIER voor het overzicht van de teams
  • Teams maandagochtend
 KLIK HIER voor het overzicht van de teams

Teamindeling recreatiecompetitie

Alle teams in de recreatiecompetitie spelen 2 x DD / 2 x HD van 1 uur

  • Teams maandagavond (DAR)
KLIK HIER voor het overzicht van de teams
  •  Teams dinsdagochtend en -avond (DOR en HAR)
KLIK HIER voor het overzicht van de teams
  •  Teams woensdagavond (DAR)
KLIK HIER voor het overzicht van de teams 

 


Ogenblik a.u.b. ...