U bent hier: Home › Vereniging › ATC-TEAN tennisladder

ATC-TEAN tennisladder

Vind je het leuk om regelmatig een wedstrijdje te spelen tegen verschillende clubgenoten met ongeveer dezelfde speelsterkte? Dan is de Tennisladder echt iets voor jou! We beginnen op 3 april 2018 met een ladder voor enkelspel en dubbelspel voor senioren.

Hoe werkt het?

Elke 2 weken start een nieuwe speelronde en ontvang je een e-mail met de gegevens van je volgende wedstrijd. De eerste speelronde start op 17 april; je wordt hierbij ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Je hebt dan 2 weken om je partij te spelen en de uitslag te registreren. Je dient daarbij gewoon een baan af te hangen, maar je kan hiervoor gebruik maken van een speciaal 'ladderpasje' (afhalen bij de bar) waarmee je bij wijze van uitzondering 45 minuten kunt spelen in plaats van onze standaard 30 minuten voor enkelspel. Het verlengen van de speeltijd voor een ladderwedstrijd is een pilot, omdat omdat een half uur net te kort blijkt te zijn volgens SportconneXions, de aanbieder van de ladder-app.

Je speelt dus in principe 1 ladderwedstrijd per 2 weken. Wil je vaker spelen? Dan kan je bij je aanmelding ook kiezen voor 2 wedstrijden per 2 weken of 3 wedstrijden per vier weken. Bij je aanmelding voor de ladder kan je ook aangeven op welke dagen je wilt spelen. Verder biedt de ladder de mogelijkheid om rondes over te slaan en wedstrijden door te schuiven naar de volgende ronde.

 Aan het eind van iedere speelronde worden de wedstrijden verwerkt:

  • je wisselt van ladderpositie als je wint van iemand die boven je staat;
  • je zakt 1 plek als je je wedstrijd niet speelt of als je 2 rondes op rij overslaat.
Aanmelden en meer informatie

Klik hier om je aan te melden voor de ATC-TEAN tennisladder en voor meer informatie.


Ogenblik a.u.b. ...